Cloud PBX

Usluga Cloud PBX je virtualna kućna centrala za poslovne korisnike, koja zamjenjuje klasičnu telefonsku centralu, a povezuje sve poslovnice/urede tvrtke, u sustav interne telefonije, bez obzira gdje se nalaze. Cloud PBX usluga idealna je za tvrtke koje žele napredne telekomunikacijske usluge bez potrebe za ulaganjima u vlastitu opremu, pogotovo ukoliko imate svoje poslovnice na više lokacija, jedna naša telefonska centrala iz „oblaka“ dovoljna je za sve lokacije. Omogućuje jednostavniji i povoljniji pristup svim modernim telekomunikacijskim uslugama te povećava uštedu i fleksibilnost poslovanja.

Cloud centrala (Cloud = oblak PBX)

Iznimno je zanimljivo rješenje za tvrtke svih profila budući da nema startnog kapitalnog ulaganja u opremu. Nema potrebe za gomilom hardware-a na lokaciji, budući da je sve što je potrebno telefonski aparat nove generacije na stolu, koji također možete dobiti kroz mjesečnu pretplatu.

Cloud centrala u suradnji s našom uslugom fiksne telefonije (TehnoTel) je rješenje koje će vas rasteretiti briga, budući da na jednom mjestu imate ponuđača telekom usluga i telefonske centrale, te osim znatno jeftinijih poziva u odnosu na trenutnog operatera ostvarujete znatne uštede na telefonskim pretplatama. U mogućnosti smo vam ponuditi Voice trunkove prema vašim potrebama, sa velikim brojem istovremenih poziva (do 100) te preuzeti postojeću numeraciju s trenutnog operatera, ali i dodijeliti nove brojeve iz vlastitog raspona na području svih županija te međunarodne brojeve za tvrtke sa inozemnim klijentima i uredima.

Kontrolirani uvjeti

Do 2000 minuta u tarifi – Za korisnike s većom količinom poziva u ponudi imamo pakete koji u mjesečnoj pretplati uključuju i određene minute poziva prema fiksnim i/ili mobilnim mrežama u HR te je tako moguće zakupiti do čak 2000 minuta poziva prema fiksnim i mobilnim mrežama po cijeni od čak 50% nižoj od standardne cijene poziva

Cloud centrala zapravo se nalazi na našim serverima koji su smješteni u profesionalnom Hrvatskom datacentru (iznimno je bitno su serveri u Hrvatskoj zbog brzine odziva koja je za telefonske usluge od ključne važnosti za kvalitetu poziva).

Dakle, vaše centrale se nalaze u tzv. „farmi“ servera, gdje se nalaze i ostali serveri nacionalnih operatera, u kontroliranom prostoru, opremljenom agregatima, pod stalnim nadzorom, sa više neovisnih veza prema internetu i dva geografski odvojena podatkovna centra, koji su građeni sukladno najvišim standardima struke te osiguravaju konstantnu raspoloživost i neusporedivu pouzdanost u odnosu na klasična rješenja smještena na vašim lokacijama.

Prednosti CLOUD PBX u odnosu na klasičnu telefonsku centralu na vašoj lokaciji:

  • 1. Nema početnog kapitalnog ulaganja u skupu opremu, kompletan trošak plaća se u vidu mjesečne pretplate, koji je unaprijed poznat.
  • 2. Jedna telefonska centrala pokriva sve poslovnice, neovisno o fizičkoj lokaciji (grad, županija, zemlja..)
  • 3. Najnaprednije telekomunikacijske mogućnosti dostupne u svima paketima, opcije ne podižu cijenu sustava kao kod tradicionalnih sustava.
  • 4. Nema skupih i nepredvidivih popravaka koji na klasičnim sustavima nastaju redovito, uslijed nevremena, nestanka struje odnosno starosti opreme itd.
  • 5. Garancija dostupnosti sustava od 99,98% vremena
  • 6. Mogućnost brzog skaliranja sustava sukladno potrebama korisnika odnosno povećanje ili smanjenje kapaciteta sustava moguće u svakom trenutku.
  • 7. Tehnička podrška, nadzor i briga o sustavu uključena u cijenu mjesečnog najma

Fax u PDF formatu

Iznos mjesečne pretplate ovisi o broju extenzija (lokala), broju govornih kanala, dimenzioniranih prema očekivanom opterećenju za pojedini paket odnosno u ovisnosti o vašim potrebama, stoga nas kontaktirajte s opisom vaših potreba kako bi za vas sastavili ponudu.

Kako bi vaša komunikacija bila potpuno moderna u ponudi je i mogućnost primanja fax poruka na Vaš e-mail u PDF formatu. Dakle više nema brige da li je Fax uređaj upaljen, da li ima tinte, Vi sve Fax poruke primate u mail sandučić te ih uredno možete proslijeđivati mailom, printati ako treba i na kraju arhivirati.

Budućnost je kod nas već stigla…dopustite da u Vaše svakodnevno poslovanje udahnemo budućnost već danas.

Svejedno dali želite implementirati suvremenu Cloud PBX tehnologiju ili pak zadržati svoju postojeću IP centralu povezanu putem SIP Trunkinga, mi imamo rješenje koje će zadovoljiti vaše telekomunikacijske potrebe te vam osigurati značajne uštede!

Provjeri dostupnost