Tehnoline

NAŠE USLUGE

Što je
cloud PBX ?

Usluga Cloud PBX je virtualna kućna centrala za poslovne korisnike, koja zamjenjuje klasičnu telefonsku centralu, a povezuje sve poslovnice/urede tvrtke, u sustav interne telefonije, bez obzira gdje se nalaze. Cloud PBX usluga idealna je za tvrtke koje žele napredne telekomunikacijske usluge bez potrebe za ulaganjima u vlastitu opremu, pogotovo ukoliko imate svoje poslovnice na više lokacija, jedna naša telefonska centrala iz „oblaka“ dovoljna je za sve lokacije. Omogućuje jednostavniji i povoljniji pristup svim modernim telekomunikacijskim uslugama te povećava uštedu i fleksibilnost poslovanja.

Cloud centrala (Cloud = oblak PBX) iznimno je zanimljivo rješenje za tvrtke svih profila budući da nema startnog kapitalnog ulaganja u opremu. Nema potrebe za gomilom hardware-a na lokaciji, budući da je sve što je potrebno telefonski aparat nove generacije na stolu, koji također možete dobiti kroz mjesečnu pretplatu.

Cloud centrala u suradnji s našom uslugom fiksne telefonije (TehnoTel) je rješenje koje će vas rasteretiti briga, budući da na jednom mjestu imate ponuđača telekom usluga i telefonske centrale, te osim znatno jeftinijih poziva u odnosu na trenutnog operatera ostvarujete znatne uštede na telefonskim pretplatama. U mogućnosti smo vam ponuditi Voice trunkove prema vašim potrebama, sa velikim brojem istovremenih poziva (do 100) te preuzeti postojeću numeraciju s trenutnog operatera, ali i dodijeliti nove brojeve iz vlastitog raspona na području svih županija te međunarodne brojeve za tvrtke sa inozemnim klijentima i uredima.

Do 2000 minuta u tarifi – Za korisnike s većom količinom poziva u ponudi imamo pakete koji u mjesečnoj pretplati uključuju i određene minute poziva prema fiksnim i/ili mobilnim mrežama u HR te je tako moguće zakupiti do čak 2000 minuta poziva prema fiksnim i mobilnim mrežama po cijeni od čak 50% nižoj od standardne cijene poziva

Cloud centrala zapravo se nalazi na našim serverima koji su smješteni u profesionalnom Hrvatskom datacentru (iznimno je bitno su serveri u Hrvatskoj zbog brzine odziva koja je za telefonske usluge od ključne važnosti za kvalitetu poziva).

Dakle, vaše centrale se nalaze u tzv. „farmi“ servera, gdje se nalaze i ostali serveri nacionalnih operatera, u kontroliranom prostoru, opremljenom agregatima, pod stalnim nadzorom, sa više neovisnih veza prema internetu i dva geografski odvojena podatkovna centra, koji su građeni sukladno najvišim standardima struke te osiguravaju konstantnu raspoloživost i neusporedivu pouzdanost u odnosu na klasična rješenja smještena na vašim lokacijama.

Prednosti CLOUD PBX u odnosu na klasičnu telefonsku centralu na vašoj lokaciji:

  • 1. Nema početnog kapitalnog ulaganja u skupu opremu, kompletan trošak plaća se u vidu mjesečne pretplate, koji je unaprijed poznat.
  • 2. Jedna telefonska centrala pokriva sve poslovnice, neovisno o fizičkoj lokaciji (grad, županija, zemlja..)
  • 3. Najnaprednije telekomunikacijske mogućnosti dostupne u svima paketima, opcije ne podižu cijenu sustava kao kod tradicionalnih sustava.
  • 4. Nema skupih i nepredvidivih popravaka koji na klasičnim sustavima nastaju redovito, uslijed nevremena, nestanka struje odnosno starosti opreme itd.
  • 5. Garancija dostupnosti sustava od 99,98% vremena
  • 6. Mogućnost brzog skaliranja sustava sukladno potrebama korisnika odnosno povećanje ili smanjenje kapaciteta sustava moguće u svakom trenutku.
  • 7. Tehnička podrška, nadzor i briga o sustavu uključena u cijenu mjesečnog najma

Iznos mjesečne pretplate ovisi o broju extenzija (lokala), broju govornih kanala, dimenzioniranih prema očekivanom opterećenju za pojedini paket odnosno u ovisnosti o vašim potrebama, stoga nas kontaktirajte s opisom vaših potreba kako bi za vas sastavili ponudu.

Kako bi vaša komunikacija bila potpuno moderna u ponudi je i mogućnost primanja fax poruka na Vaš e-mail u PDF formatu. Dakle više nema brige da li je Fax uređaj upaljen, da li ima tinte, Vi sve Fax poruke primate u mail sandučić te ih uredno možete proslijeđivati mailom, printati ako treba i na kraju arhivirati.

Budućnost je kod nas već stigla…dopustite da u Vaše svakodnevno poslovanje udahnemo budućnost već danas.

Close Menu