Tehnoline

O nama

Tehnoline obrt za trgovinu i usluge otvoren je sada već davne 2000-te godine te je rastao i razvijao se zajedno sa potrebama korisnika ali i novim tehnologijama koje su se razvijale kroz vrijeme. Prošli smo dug i zanimljiv put, od prvog wireless Internet operatera u Istri te među prvima u Hrvatskoj, operatera koji je krenuo s IP telefonijom od samih početaka te probijao led dok postojeći veliki operateri nisu ni razmišljali u tom smjeru te se razvili u operatora koji danas nudi sve relevantne telekom usluge i ICT rješenja u cloud-u, sve bazirano na najnovijoj tehnologiji dostupnoj u svijetu uz praćenje svakodnevnih novosti. Imali smo i imamo viziju ponuditi nešto više za Vas…

Sve to ne bi imalo smisla da nije bilo naših korisnika koji su vjerovali u nas i davali nam poklonjenim povjerenjem vjetar u leđa da se razvijamo još bolje i brže.
Razvoj se nastavlja, a kako bi imali još više snage za razvoj prelazimo u novi oblik poslovanja, sa novim nazivom koji još više pokazuje našu snagu i smjer u kojem se razvijamo.

Zbog prepoznatljivosti na tržištu zadržali smo praktički isti vizualni identitet, isti naziv, samo dodajemo u naziv pojam „TELEKOM“  te postajemo Tehnoline Telekom d.o.o. za informatiku i telekomunikacije.

Tehnoline t.o. nastavlja također dalje punom snagom, samo djelatnost telekomunikacija i razvoja se prebacuje na novu tvrtku. Svi kontakti, mail adrese, telefoni, kao i adresa ureda ostaju nepromijenjeni.

Registirani smo Internet operater (ISP) od strane HAKOM-a te imamo sve potrebne dozvole za javnu ponudu usluge pristupa internetu, kao i pristup javnoj govornoj usluzi. Kompletna infrastruktura je vlastita, uključujući i govornu platformu za uslugu telefonije.

KONTAKTIRAJTE NAS

+385 (0)52 350 000

Adresa: Kaštanjer 5, HR-52100 Pula

Close Menu